top of page
Image by Rodion Kutsaev

Een reis door de chakra's

Mini retreat

Datum

30 december 2023

Tijd

1330 - 1730 uur

Locatie

M.Y.journey, Loft Den Haag

Prijs

€72,50*

Je docent

Marloes Zonneveld

Zo ver als ik me kan herinneren ben ik van jongs af aan een ontzettende levensgenieter. Dat betekent niet dat ik geen moeilijke momenten en levensuitdagingen heb gekend. Integendeel. Maar als ik ergens goed in ben (geworden) is het meebewegen in de flow van het leven en het beste maken van de situatie.

Dat licht verspreid ik graag om me heen, zo ook met jou.

Yoga en meditatie is sinds 2008 een belangrijke tool in mijn leven om terug te komen bij mezelf, bij de flow waar ik op dat moment in zit. Dat is ook waar het naar mijn idee om gaat: Bewust stilstaan in het moment, voelen wat je lichaam nodig heeft, wat je hart je ingeeft en dan met helderheid en inzicht weer verder gaan in het dagelijkse leven. En dat gaat de ene keer sneller dan de andere keer, dat ligt natuurlijk helemaal aan de situatie.

Ik geniet van het geven van verschillende soorten yogalessen. Vinyasa flow, yin yoga en meditatie is de basis van de lessen die ik geef. Het leert je om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam. Daarnaast ben ik begonnen met het geven van 1 op 1 reiki sessies. Het sluit heel mooi aan op de yoga.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat of op de behandeltafel. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

Een reis door de chakra's

Mini retreat met onder andere yin yoga, yoga nidra en etherische olie


Voel je welkom op dit prachtige mini retreat zo vlak voor de jaarwisseling. We maken een reis naar binnen met onder andere yin yoga, etherische olie en yoga nidra. Die reis naar binnen gaat langs (en door) de chakra’s en wordt ondersteunt met klanken, inspiratiekaarten en reiki. Leuk extraatje is dat je van elk chakra een olieroller mee naar huis krijgt!


Deze middag gaat je mooie inzichten brengen en helpt je bewust de overgang te maken naar een nieuw jaar.

 • je komt volledig tot rust door de yin en yoga nidra

 • je ontvangt verdieping over de chakra’s gecombineerd met yin yoga en ontdekt hoe de thema’s die hierbij horen op dit moment in jou resoneren. Wat mag mee het nieuwe jaar in, wat krijgt extra zorg en aandacht in jezelf en wat mag je loslaten?

 • we werken met etherische olie die jou in deze reis gaan verdiepen. Je krijgt 7 olierollers om te gebruiken tijdens dit retreat en je neemt ze mee naar huis. Dus van elk chakra heb je dan een olieroller.

 • reiki, inspiratiekaarten, klanken zijn extra elementen die je ondersteunen. Ze brengen daarnaast heling en inzichten

 • je wordt verwend met een heerlijke homemade snack. Daarnaast staat er de hele dag thee, dadels, noten en fruit voor je klaar.

 • maximaal 10 deelnemers


Voorbeeld programma

1315u Ontvangst

1330u Opening en landingsmeditatie

1400u Yin yoga met etherische olie, reiki en klank

1600u Meditatie en journalling

1610u Pauze met homemade snack

1630u Chakra yoga nidra

1700u Journalling

1715u Afsluiting

1730u Einde


De middag staat in het teken van de chakra’s en is inclusief:

 • Yin yoga

 • Yoga nidra

 • Meditatie

 • Reiki

 • Journalling

 • Onbeperkt thee, dadels, fruit en noten

 • Homemade snack

 • Journal boekje

 • Cadeautje: de 7 chakra’s in olierollersReiki

Ik werk met reiki energie en zal dit op verschillende manieren inzetten. Ik reinig de ruimte en zet een groepsintentie met reiki. Ik geef reiki op afstand en soms kom ik langs en ontvang je reiki via handoplegging. Wil je dit liever niet, dan kun je mij dat uiteraard laten weten en dan sla ik je over.


Homemade snack

Je krijgt een gezonde homemade snack en er is onbeperkt thee, dadels, fruit en noten tot je beschikking. Kortom, je wordt deze middag helemaal in de watten gelegd. Je gaat opgeladen en met hernieuwde energie weer naar huis.


Klank en inspiratiekaarten

Ik neem verschillende instrumenten en inspiratiekaarten mee ter ondersteuning van de reis tijdens deze middag. De klanken komen voorbij tijdens de yin houdingen en meditatie. De inspiratiekaarten kun je elk moment kiezen, net wanneer je aangetrokken wordt tot een kaart. Echt heel mooi om zo je intuïtie in te zetten en daarmee te oefenen.


*Prijs. €72,50,- tot 30 november (incl btw)

Na 30 november is de prijs €79,-


Minimaal 6 mensen, maximaal 10.


Praktisch

Dit mini Retreat wordt gegeven op de unieke locatie van M.Y.Journey in Loft, Pomonaplein 49a in Den Haag. Neem dikke sokken mee en eventueel een flesje water voor naast je mat. Je krijgt een boekje om in te schrijven, maar je kunt ook je eigen journal meenemen als je dat fijner vindt.

Extra info

Sfeer impressie


bottom of page