top of page
Image by Rodion Kutsaev

One day retreat

Retreat

Datum

9 maart 2024

Tijd

1000 - 1630 uur

Locatie

De Yurt, Hazerswoude-dorp

Prijs

€159,-

Je docent

Marloes Zonneveld

Zo ver als ik me kan herinneren ben ik van jongs af aan een ontzettende levensgenieter. Dat betekent niet dat ik geen moeilijke momenten en levensuitdagingen heb gekend. Integendeel. Maar als ik ergens goed in ben (geworden) is het meebewegen in de flow van het leven en het beste maken van de situatie.

Dat licht verspreid ik graag om me heen, zo ook met jou.

Yoga en meditatie is sinds 2008 een belangrijke tool in mijn leven om terug te komen bij mezelf, bij de flow waar ik op dat moment in zit. Dat is ook waar het naar mijn idee om gaat: Bewust stilstaan in het moment, voelen wat je lichaam nodig heeft, wat je hart je ingeeft en dan met helderheid en inzicht weer verder gaan in het dagelijkse leven. En dat gaat de ene keer sneller dan de andere keer, dat ligt natuurlijk helemaal aan de situatie.

Ik geniet van het geven van verschillende soorten yogalessen. Vinyasa flow, yin yoga en meditatie is de basis van de lessen die ik geef. Het leert je om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam. Daarnaast ben ik begonnen met het geven van 1 op 1 reiki sessies. Het sluit heel mooi aan op de yoga.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat of op de behandeltafel. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

One day retreat

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseer ik op een prachtige locatie in een yurt een dagretreat. De lente staat voor de deur, net als de nieuwe maan. Een super mooi moment om stil te staat wat de lente en een nieuw begin voor jou betekent.


Door middel van yoga, meditatie, een voedzame lunch, stiltewandelingen en savasana concert, ga jij aan het einde van de dag helemaal opgeladen en met hernieuwde energie naar huis. 

 

Dit dagretreat is inclusief:

 • gebruik van yogamatten en props in een prachtige yurt in prachtige omgeving

 • de hele dag onbeperkt thee en snacks zijn beschikbaar

 • een goedgevulde Ayurvedische lunch

 • homemade snack bij aankomst en aan het einde van de dag

 • vinyasa flow & yin yoga

 • meditaties en yoga nidra

 • journalling

 • stiltewandeling in de prachtige tuin

 • savasana ligconcert (live muziek)

 • waardevol cadeau als herinnering aan deze dag


Ervaringen van eerdere deelnemers:

 • Heerlijke dag gehad met Marloes. De rust, kalmte. De sfeer die je creëert maken het gevoel van landen en thuiskomen. De lessen zijn duidelijk en je stem komt goed over. Dus voor herhaling vatbaar. Liefs, Clara. Oja, alle extra's waren helemaal top: inspiratiekaarten, geuren, boekjes, lekkere hapjes, klankschalen en muziek.

 • Marloes brengt een zachte en warme setting. Er is natuurlijke rust en is goed gefaciliteerd met prachtig altaar. Ik ga je nieuwsbrief volgen. Dank je wel, Yvette.

 • Een prachtige reis via inspanning naar ontspanning. Met als kers op de taart de mooie muziek en stem van Lonneke.

 • Marloes is een fijne yoga gastvrouw in de yurt. Kernwoorden: Warmte, ontspanning, het 'uit zijn' en heerlijk eten en snacken. Kortom top!

 • Hele fijne ontspannen dag met alle aandacht voor iedereen. Ontspannen yoga, lekkere dingetjes. Je voelt je omringd door zorg, met alle ruimte voor buiten zijn.
Yoga

De les vinyasa flow is voor alle niveaus. Ik zorg voor voldoende opties, zowel gemakkelijker als meer uitdaging. De yin yoga is afgestemd op het transitieseizoen naar de lente toe. De yoga ndira en meditaties zijn helemaal afgestemd op het seizoen. Het is een prachtige geheel, geschikt voor iedereen.


Savasana concert

Lonneke is de eigenaresse van de yurt en komt een ligconcert verzorgen. Je komt ontspannen liggen en laat de prachtige klanken van haar harmonium en stem over je heen komen. Mantra's kunnen enorm helend zijn, echt een waardevolle toevoeging aan dit retreat. Het concert is als een kers op een heerlijke taart.


Voedende voeding

Daarnaast verzorgt Lonneke onze Ayurvedische lunch, wat zeker ook voeding is voor de ziel. De snacks zijn verzorgt door ons beide en allemaal vegetarisch & zonder geraffineerde suiker. 

Dieetwensen hoor ik graag direct na of bij je aanmelding.


Stiltewandeling

Rondom de lunch wordt uitgenodigd de prachtige tuin rondom de yurt te verkennen. Elk seizoen kent die zijn eigen waardevolle kenmerken kent. Maak een wandeling in stilte en ontdek de parels in de natuur.


Feel Your Heart

Je vindt meer over de yurt op deze website. De yurt is vanuit Den Haag en Heemskerk zo ongeveer 45 minuten rijden. Je kunt ook deze video bekijken die een goed beeld geeft over de sfeer en omgeving van de yurt.

 

Leuk als je erbij bent! Als je nog vragen hebt dan kun je mij uiteraard mailen.

Liefs, Marloes


Prijs*

De kosten voor dit retreat zijn met de vroegboekkorting €159,- (geldig tot en met 9 februari 2024).

Vanaf 10 februari 2024 is de prijs €175,-.


Voorbeeld programma*

1000-1015 Ontvangst met thee en wat lekkers

1015 Opening met landingsmeditatie & journalling

1045 Vinyasa flow all levels

1200 Yoga nidra

1230 Wandelen in prachtige tuin

1300 Lunch & tijd om te lummelen

1400 Yin yoga (optioneel met reiki)

1530 Savasana concert met Lonneke

1600 Meditatie en journalling

1615 Afsluiting met homemade cake

1630 Einde

 

*Het programma kan aangepast worden in het moment als de situatie erom vraagt. 'We go with the flow.'


Annuleringsvoorwaarden

Annuleren gaat via de mail. Annuleer je:

 • Binnen 3 dagen van de workshop, restitutie van aankoopbedrag is niet mogelijk

 • Tussen 3-7 dagen voor de workshop: 50% van het aankoopbedrag retour

 • Tussen 7 dagen en 1 maand voor de workshop: 75% van het aankoopbedrag retour

 • Langer dan 1 maand: het aankoopbedrag retour minus €5 administratiekosten 

 • Ben je ziek en vind je iemand anders die voor jou in de plaats naar dit retreat komt is dat helemaal prima. Geef dit aan mij door via marloes@ajnatempel.nl

Extra info

bottom of page