top of page

Duik de diepte in

24.png
  • mzonneveld3

Een andere afslag met de Ajna Tempel

Ik sta boven op een berg in Bulgarije (echt waar!) en krijg de mail waarop ik lang zat te wachten wat betreft de verhuizing van de Ajna Tempel. Ik adem en voel mijn lichaam. Er is geen vreugde, geen opluchting, geen motivatie. Ik ga er niet op aan. ‘Ojee’, denk ik, ‘ik ga dit dus niet doen. Het is tijd voor een andere afslag.’


Wat dat concreet betekent? Ik ga stoppen met de yogaschool op een fysieke locatie.


Wat een beslissing, het moest even landen. Bij jou waarschijnlijk ook. Het voelt mega spannend, het klopt en in mijn hoofd is het onlogisch. Gedachten die voorbij komen:.


‘Je zou van enkele plekken iets kunnen maken, dat laat je toch niet voorbij gaan?’

‘Kom op Marloes, je vind je werk toch leuk?’

‘Al die leden die genieten van de Tempel lessen kan je toch niet teleurstellen?’

‘Je hebt zo’n fijn team om je heen, daar ga je toch mee door?’

‘Je hebt hier zo hard voor gewerkt, dat kun je toch niet zomaar opgeven?’

‘Hoe ga je dan je geld verdienen?’

‘Toch zonde om hier zomaar mee te stoppen?’


Maar mijn intuïtie spreekt tegen me. Voor mij is dat iets wat ik altijd wel weet te volgen, ook al is het soms mega spannend en wil ik het het liefst negeren. Naast de nieuwe afslag die ik zelf voel, past zo’n groot project nu niet in mijn leven. Dan woon ik toch te ver weg, ik geniet heel erg van het moederschap waar veel aandacht naartoe gaat en is de investering (tijd en geld) in de nieuwe ruimte groot. Kortom, die nieuwe afslag ga ik nemen.


Luisteren naar mijn intuïtie

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik wel ga luisteren naar mijn intuïtie en daardoor dicht bij mezelf blijf. De vraag die ik stelde was niet meer: ‘Wat wil ik met de Ajna Tempel’, maar ‘Wat wil de Ajna Tempel van mij?’


In plaats van een yogaschool Ajna Tempel te runnen en alles daarvoor te organiseren, ga ik nu meer de voorgrond op. Meer delen en inspireren vanuit mezelf. De verdieping delen is nu iets waar geen tijd voor is en dat verlangen is er al langer. Uiteraard blijf ik wel yogalessen geven. Ik ga dat doen met online yogalessen, het organiseren van live workshops, uiteindelijk ook 1 op 1 werk, misschien wel op andere locaties lesgeven & wie weet weer eens een retreat organiseren. Allemaal ideeën die de komende tijd stap voor stap uitgewerkt gaan worden. Stay tuned!


Ajna Tempel komt meer in je dagelijkse leven

De Ajna Tempel blijft dus wel bestaan en wordt een online inspiratie platform. Korte - en lange yogalessen (vinyasa flow, yin, yin yang, yoga nidra, meditatie, tutorials) die makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven. Want dat is wat ik hoop te bereiken, jouw tools en inspiratie te delen die je toe kunt voegen in je dagelijkse leven waardoor je misschien wel bewuster de dingen gaat doen die je doet. Later volgt hier alle info over. Ik ga in ieder geval helemaal aan op deze nieuwe plannen.


Hoe zien de komende maanden er uit?

Op 3 december zijn de laatste reguliere lessen en zondagochtend 4 december komt er een mooie afsluitingsceremonie. Zet die dus alvast in je agenda, je kunt je hier tegen die tijd gratis voor aanmelden (exclusief voor leden met abonnement of strippenkaart).


We gaan er een prachtige tijd van maken met uiteraard alle lessen die je van ons gewend bent. Van de afronding van de Ajna Tempel in het Piet Blom gebouw gaan we enorm genieten. NU is ze er immers nog, een mooie uitnodiging om in het NU te gaan staan. Samen.


Liefs,

Marloes
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page