Marloes zon.jpg

Buitenyoga Ajna Tempel

Yoga in het gras of zand - Heemskerk & Den Haag

Geniet van ons aanbod dat te volgen is met je abonnement of koop eventueel een buitenyoga 5-strippenkaart als je geen lid bent. Alle verdere info lees je op deze pagina.

Spelregels

 • We mogen gebruik maken van verschillende locaties, we houden ons dan ook netjes aan de regels.

 • Ook al is de les buiten, kom NIET wanneer je (milde) klachten hebt zoals hoesten, verkoudheid, zere keel en/of koorts.

 • Kom niet te laat, maar ook niet te vroeg. Je kunt 10 minuten van te voren een plekje uitkiezen.

 • We houden 1,5 meter afstand. Handig te weten: de meeste yogamatten zijn 183 cm lang.

 • Je neemt je eigen mat, kussentje en/of andere yogaspullen mee (tip voor het strand: gebruik een oude mat of grote handdoek)

 • Houd rekening met het weer, eventueel een extra vest of juist zonnebrand en een petje tegen de zon.

 • De lessen gaan door bij geschikt weer. Houd dit ook zelf in de gaten. Check een uur van te voren het rooster om te zien of er eventuele veranderingen zijn.

 • Ook zullen de lessen aangepast worden aan het weer. Als het warm is, doen we het wat rustiger aan. Bij koeler weer wordt de les actiever.

 • Er is geen gebruik van toilet, houd daar rekening mee.

 • Na de les ga je direct weer naar huis toe.

 • Je boekt de buitenlessen via Fitmanager. 

 • Het aantal plekken is beperkt (verschilt per locatie), reserveren verplicht. Je kunt tot 2 uur van te voren annuleren, anders brengen we extra administratiekosten in rekening.

 • De buitenyoga lessen zijn te volgen met je abonnement.

 • Heb je geen abonnement, koop dat een 5 strippenkaart voor € 50,- (2 maanden geldig na dag van aankoop). Restitutie is niet mogelijk.
  Klik hier om naar de shop te gaan van Heemskerk of Den Haag

Omgeving Heemskerk

64214928_2531302737104521_75048379396212

Yoga op de collectieve Volkstuin in Uitgeest - Nu we weer open mogen behouden we elke zondag nog 1 les om 10.00 uur met verschillende docenten. 

De locatie bevindt zich aan de tolweg. Dit is de weg van Heemskerk naar Uitgeest. Wanneer je (vanuit Heemskerk komende) het welkomsbord van Uitgeest ziet, heb je aan de rechterkant een parkeerstrook. Daar kunnen een paar auto's parkeren. Als je oversteekt loop je richting het spoor voorbij de huizen en dan zie je aan de linkerkant een hek waar de volkstuin zich bevindt. Uiteraard kun je ook in de Kleis parkeren en een stukje teruglopen.

Kom je met de fiets? Parkeer je fiets direct links bij het hek. Je neemt je fiets dus niet mee de volkstuin in.

20200520_145131.jpg

Yoga in de kasteeltuin bij Slot Assumburg in Heemskerk - Elke maandagochtend vanaf 25 mei tot eind augustus 10.15 uur met Nicolette. In 2016 hebben we hier eerder lesgegeven, het is zo'n fijne plek! Dankbaar maken we dan ook deze zomer gebruik van deze fijne omgeving. Als het weer niet goed genoeg is, kijken we of we een andere moment vinden in die week. Klik hier voor alle info over de locatie

Omgeving Den Haag

Yoga op het Zuiderstrand - Bij mooi weer plannen we soms een pop-up strandyoga! We spreken op het strand af, bij de strandopgang van Strandpaviljoen de Staat en dan kiezen we een rustig plekje op het strand. 

Nog iets ontzettend leuks: Onze Marijke geeft ook buitenyoga en jij als trouw lid van Ajna Tempel mag daar gratis bij zijn. Je kunt haar bereiken en volgen via Facebook, klik hier

Heel veel plezier ons buitenyoga aanbod!

Volg ons op Facebook (Heemskerk of Den Haag) en/of Instagram (Heemskerk of Den Haag)