Buitenyoga Ajna Tempel

Yoga in het gras of zand - Heemskerk & Den Haag

We mogen nog geen yoga doen in onze prachtige Tempels, maar we mogen wel naar buiten! Geniet van ons aanbod dat te volgen is met je abonnement of koop eventueel een buitenyoga 5-strippenkaart als je geen lid bent. Alle verdere info lees je op deze pagina.

 

We zijn enorm blij dat we weer yoga kunnen gaan doen in een groep. De Live online lessen zijn ook fijn, maar wat kijken we er naar uit om jullie weer te zien! Er zullen vaste buiten lessen op het rooster staan (gaan door bij geschikt weer), maar soms verschijnen er extra lessen op het rooster. Houd dat dus goed in de gaten. We delen ook alles op social media.

Spelregels

 • We mogen gebruik maken van verschillende locaties, we houden ons dan ook netjes aan de regels.

 • Ook al is de les buiten, kom NIET wanneer je (milde) klachten hebt zoals hoesten, verkoudheid, zere keel en/of koorts.

 • Kom niet te laat, maar ook niet te vroeg. Je kunt 10 minuten van te voren een plekje uitkiezen.

 • We houden 1,5 meter afstand. Handig te weten: de meeste yogamatten zijn 183 cm lang.

 • Je neemt je eigen mat, kussentje en/of andere yogaspullen mee (tip voor het strand: gebruik een oude mat of grote handdoek)

 • Houd rekening met het weer, eventueel een extra vest of juist zonnebrand en een petje tegen de zon.

 • De lessen gaan door bij geschikt weer. Houd dit ook zelf in de gaten. Check een uur van te voren het rooster om te zien of er eventuele veranderingen zijn.

 • Ook zullen de lessen aangepast worden aan het weer. Als het warm is, doen we het wat rustiger aan. Bij koeler weer wordt de les actiever.

 • Er is geen gebruik van toilet, houd daar rekening mee.

 • Na de les ga je direct weer naar huis toe.

 • Je boekt de buitenlessen via Fitmanager. 

 • Het aantal plekken is beperkt (verschilt per locatie), reserveren verplicht. Je kunt tot 2 uur van te voren annuleren, anders brengen we extra administratiekosten in rekening.

 • De buitenyoga lessen zijn te volgen met je abonnement.

 • Heb je geen abonnement, koop dat een 5 strippenkaart voor € 50,- (2 maanden geldig na dag van aankoop). Restitutie is niet mogelijk.
  Klik hier om naar de shop te gaan van Heemskerk of Den Haag

Omgeving Heemskerk

Yoga op de collectieve Volkstuin in Uitgeest - Elke zondag 09.00, 10.15 & 11.30 uur met verschillende docenten. Op deze plek mogen we vanaf 7 juni in de eerste instantie per les maximaal 9 deelnemers toelaten. Reserveer daarom eerst 1 les in de maand juni, zodat iedereen de kans krijgt mee te doen. Zijn er 3 dagen van te voren nog plekken vrij, dan kun je een extra les boeken. (let op, zien we meerdere aanmeldingen, dan blijft de eerste staan en de latere worden verwijderd). Aanmelden hiervoor kan binnenkort.

De locatie bevindt zich aan de tolweg. Dit is de weg van Heemskerk naar Uitgeest. Wanneer je (vanuit Heemskerk komende) het welkomsbord van Uitgeest ziet, heb je aan de rechterkant een parkeerstrook. Daar kunnen een paar auto's parkeren. Als je oversteekt loop je richting het spoor voorbij de huizen en dan zie je aan de linkerkant een hek waar de volkstuin zich bevindt. Uiteraard kun je ook in de Kleis parkeren en een stukje teruglopen.

Kom je met de fiets? Parkeer je fiets direct links bij het hek. Je neemt je fiets dus niet mee de volkstuin in.

Yoga in de kasteeltuin bij Slot Assumburg in Heemskerk - Elke maandagochtend vanaf 25 mei 10.15 uur met Nicolette. In 2016 hebben we hier eerder lesgegeven, het is zo'n fijne plek! Dankbaar maken we dan ook deze zomer gebruik van deze fijne omgeving. Als het weer niet goed genoeg is, kijken we of we een andere moment vinden in die week. Klik hier voor alle info over de locatie

Naast de maandagochtend zullen hier ook Pop-up lessen bijkomen. Afhankelijk van weer & onze agenda.

Omgeving Den Haag

Yoga bij HKV Achilles in Den Haag - Vanaf 24 mei elke zondag 10.00 uur met Zoë & om 11.15 uur met wisselende docenten. Een prachtige plek zo midden in de vruchtenbuurt en tegenover Ajna Tempel Den Haag. Je gaat het poortje door en je bevindt je op het grasveld waar we yoga gaan doen.

Op zondagochtend is het er heerlijk rustig en zijn er alleen mensen aan het tennissen op het andere veld. Echt heerlijk om hier rustig wakker te worden!

Klik hier om naar de website te gaan van HKV Achilles

Yoga op het Zuiderstrand - Elke dinsdagavond vanaf 26 mei 19.00 uur met Anouk. De dag afsluiten op het strand heeft toch wel zoiets magisch! We spreken op het strand af, bij de strandopgang van Strandpaviljoen de Staat. Als het te hard waait zoeken we een beschutter plekje op in het duin. Wanneer het te slecht weer is verplaatsen we deze les naar een andere moment in de week.

Nog iets ontzettend leuks: Onze Marijke geeft ook buitenyoga en jij als trouw lid van Ajna Tempel mag daar gratis bij zijn. Je kunt haar bereiken en volgen via Facebook, klik hier

Heel veel plezier ons buitenyoga aanbod! Dit is dus niet alles, extra lessen zullen voorbij komen.

Volg ons op Facebook (Heemskerk of Den Haag) en/of Instagram (Heemskerk of Den Haag)

©Ajna Tempel 2019
Algemene voorwaarden - Privacy