top of page
Image by Rodion Kutsaev

Chakra meditatie mini cursus

Online cursus

Datum

15 oktober 2023

Tijd

Elk moment

Locatie

Online

Prijs

€7,-

Aanmelden

Je docent

Marloes Zonneveld

Zo ver als ik me kan herinneren ben ik van jongs af aan een ontzettende levensgenieter. Dat betekent niet dat ik geen moeilijke momenten en levensuitdagingen heb gekend. Integendeel. Maar als ik ergens goed in ben (geworden) is het meebewegen in de flow van het leven en het beste maken van de situatie.

Dat licht verspreid ik graag om me heen, zo ook met jou.

Yoga en meditatie is sinds 2008 een belangrijke tool in mijn leven om terug te komen bij mezelf, bij de flow waar ik op dat moment in zit. Dat is ook waar het naar mijn idee om gaat: Bewust stilstaan in het moment, voelen wat je lichaam nodig heeft, wat je hart je ingeeft en dan met helderheid en inzicht weer verder gaan in het dagelijkse leven. En dat gaat de ene keer sneller dan de andere keer, dat ligt natuurlijk helemaal aan de situatie.

Ik geniet van het geven van verschillende soorten yogalessen. Vinyasa flow, yin yoga en meditatie is de basis van de lessen die ik geef. Het leert je om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam. Daarnaast ben ik begonnen met het geven van 1 op 1 reiki sessies. Het sluit heel mooi aan op de yoga.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat of op de behandeltafel. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

Chakra meditatie mini cursus

Deze online cursus is voor iedereen geschikt die zich wil verdiepen in zichzelf, ook als je nieuw bent met yoga en meditatie. Op een toegankelijke manier kun je deze cursusweek volgen, helemaal in je eigen tijd.

Wat zijn chakra's?

De chakra's zijn energiepunten in het lichaam waar de energie doorheen stroomt. Er zijn er echt ontzettend veel. Vaak wordt gewerkt met de 7 'hoofdchakra's' die zich bevinden langs de wervelkolom. Ook in deze cursus verdiepen we ons in deze 7.


Ze zijn een waardevolle bron van informatie, waar je de rest van je leven mee aan de slag kunt. Elk chakra kent zijn eigen thema's en ze hebben invloed op elkaar. Wat er gebeurd in je dagelijkse leven beïnvloed ook de energiestroom van de chakra's. Heel waardevol om hier bewust van te zijn.


Over de cursus

Dit is een 7-daagse chakra meditatie cursus voor € 7,-. Met deze mini cursus ontvang je de basis van de chakra's. Elke chakra heeft een eigen meditatie van 7 minuten en een hand-out om mee verder de diepte in te duiken. Omdat ons leven continue in beweging is met verschillende gebeurtenissen, kun je de cursus ook telkens als nieuw gaan ervaren.


In de handout vind je waardevolle vragen om jezelf te stellen. Soms is de vraag voldoende, zonder een antwoord te verwachten. Fijn om een dagboek erbij te houden om je ervaringen in op te schrijven.


Mochten er nog vragen zijn of je wil er iets over delen, dan ben ik altijd beschikbaar via de mail op marloes@ajnatempel.nl.


Ik wens je een mooie reis!


Extra info

bottom of page