top of page
Image by Rodion Kutsaev

Vier de zomer met GRATIS yoga!

Online yoga

Datum

17-23 juni 2024

Tijd

Elke dag in je eigen tijd

Locatie

Online

Prijs

Gratis

Je docent

Marloes Zonneveld

Zo ver als ik me kan herinneren ben ik van jongs af aan een ontzettende levensgenieter. Dat betekent niet dat ik geen moeilijke momenten en levensuitdagingen heb gekend. Integendeel. Maar als ik ergens goed in ben (geworden) is het meebewegen in de flow van het leven en het beste maken van de situatie.

Dat licht verspreid ik graag om me heen, zo ook met jou.

Yoga en meditatie is sinds 2008 een belangrijke tool in mijn leven om terug te komen bij mezelf, bij de flow waar ik op dat moment in zit. Dat is ook waar het naar mijn idee om gaat: Bewust stilstaan in het moment, voelen wat je lichaam nodig heeft, wat je hart je ingeeft en dan met helderheid en inzicht weer verder gaan in het dagelijkse leven. En dat gaat de ene keer sneller dan de andere keer, dat ligt natuurlijk helemaal aan de situatie.

Ik geniet van het geven van verschillende soorten yogalessen. Vinyasa flow, yin yoga en meditatie is de basis van de lessen die ik geef. Het leert je om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam. Daarnaast ben ik begonnen met het geven van 1 op 1 reiki sessies. Het sluit heel mooi aan op de yoga.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat of op de behandeltafel. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

Vier de zomer met GRATIS yoga!

Van 17 tot en met 23 juni, yogalessen direct in je mailbox..


De zomer begint in deze week én het is internationale yogadag. Dat wil ik graag met je vieren met een week lang elke dag GRATIS yoga direct in je mailbox. Vorig jaar was dit ook een groot succes met zo'n 160 yogi's. Was je er toen bij? Dan sta je waarschijnlijk nog ingeschreven en doe je automatisch mee (afmelden kan altijd).


Waar schrijf je je voor in?

Je ontvangt dagelijks een email met daarin inspiratie & de link naar de online les van die dag. Op sommige dagen ontvang je zelfs 2 lessen! Alle lessen blijven 2 weken geldig, dus je kunt de lessen in je eigen tijd volgen binnen die weken. De yogavormen die je kunt verwachten zijn vinyasa flow, yin yoga, hatha, yin yang, ademoefeningen, meditatie en yoga nidra.


BONUS: Op vrijdagavond 21 juni (internationale yogadag) ontmoeten we elkaar LIVE online via zoom voor een yin & nidra sessie. Kun je er live niet bij zijn, de replay krijg je de volgende dag en die is dan nog ruim een week geldig.


Wat heb je nodig & tips

  • Een apparaat om je les op te bekijken. Een laptop of iPad is het fijnst, maar je telefoon kan ook.

  • Voor de live online les heb je zoom nodig op je apparaat.

  • Een yogamat en een plek om je mat uit te rollen.

  • Eventueel kussens, blokken en een dekentje. Een bolster is ook fijn, mocht je die hebben. Onder elke les kun je lezen welke props nodig zijn en eventuele opties daarvoor (je hoeft dus niet van alles te kopen).

  • Deel met eventuele huisgenoten dat je yoga gaat doen. Er zijn 2 opties, laat ze je een rustmoment geven of vraag of ze mee willen doen ;)

  • Creëer een fijne sfeer om je heen. Een kaarsje aansteken kan al zo’n verschil geven.

  • Misschien wel de belangrijkste tip: Zet de intentie om dat moment voor jezelf te nemen. Laat alle andere klusjes echt even voor wat ze zijn, die kunnen altijd later.


Is yoga nieuw voor je?

Bekijk dan zeker even wat pagina's op deze website. Zie hier wat linkjes:


Met mijn online platform hoop ik mensen te inspireren de mat (bijna) dagelijks uit te rollen. Al is het maar voor 5 minuten, het kan je zoveel brengen. En als het jou heel veel brengt, dan breng je dat ook weer naar de mensen om je heen. Kortom, je gaat 'licht' rondstrooien. Hoe mooi is dat?!

Echt super leuk als je meedoet en vertel het vooral voort!


Met deze week gratis yoga hoop ik ook jou te laten voelen wat dagelijkse yoga voor je kan betekenen. Het is zo ontzettend waardevol!


Goed om te weten: Alle lessen staan ook in de videotheek. Heb je dus een onbeperkt online abonnement (al vanaf €12,50 per maand), dan kun je deze lessen zo vaak terugkijken als je wilt!


Tot in de zomer (& op de mat!)

Liefs,

Marloes

Extra info

bottom of page